TV liften, design voor een blitze woning

TV liften, design voor een blitze woning

19 juni 2018 0 Door Bliss

Wil jij ook een tof stekkie? Als jij echt helemaal de blitz wil maken in de huidige tijd, moet je daarvoor gadgets in huis halen. Denk bijvoorbeeld aan Google Home of Alexa, een slim camerasysteem bij je deurbel, of automatische lichtschakelaars. Een van deze high-tech oplossingen noemen we TV liften. Ze zijn helemaal happening nu, en ze tillen jouw huis naar het volgende niveau.

TV liften voor designliefhebbers

TV liften laten de televisie in een compartiment eronder verdwijnen. Het staat ontzettend mooi als je ergens in huis komt en er lijkt gewoon geen TV te zijn. Je kijkt niet tegen een zwart scherm aan bijvoorbeeld. De muur is mooi vlak. Je huis wordt een designwonder. Het is wel belangrijk dat je een sleuf hebt waar de televisie ook daadwerkelijk in kan worden geplaatst.

Bed

Als je graag televisie kijkt in de slaapkamer, is dit ook een optie. TV liften zijn namelijk ook beschikbaar voor in bedranden. Dan kun je dus aan het voeteneinde van je bed de televisie omhoog laten komen als je zin hebt om TV te kijken. Als je dan vervolgens gaat slapen klik je de televisie weer naar beneden en weg is ‘ie! Supertof om in huis te hebben. Ook zorgt het ervoor dat je niet te vaak televisie gaat liggen kijken in bed, omdat je bewust je televisie omhoog doet op het moment dat je wil gaan kijken.

Functionaliteit van TV liften

Een TV lift beschikt over een sterke motor om de televisie omhoog en omlaag te krijgen. Je hoeft je geen zorgen te maken over dat de lift de televisie dusd niet kan houden. TV liften zijn altijd elektrisch en je krijgt er een afstandsbediening bij. Je kunt hem dus altijd vanaf een andere plaats in de ruimte bedienen.

VESA

TV liften moeten goed passen bij de VESA maat van de televisie. Dat zijn de aansluitingen die achter op de televisie zitten waar je hem mee in de lift klikt. Deze monteringen hebben een bepaalde maat die past bij de grootte van de televisie. TV liften kunnen overigens heel grote televisies nog steeds verbergen, tot maar liefst 165 centimeter of wel 65 inch, diagonaal. TV liften zijn beschikbaar in het zwart of het wit, afhankelijk van je designbehoefte.

Ben je inmiddels overtuigd van de handigheid van zo’n TV lift? Het voegt echt stijl aan je stekkie toe. TV liften kun je al krijgen vanaf 50 euro, dus het is het prijskaartje zeker waard!