Sierbestrating in de voortuin verandert alles

Sierbestrating in de voortuin verandert alles

23 juli 2018 0 Door Bliss

Het vooraanzicht van je huis geeft mensen van buitenaf al een idee over de rest. Net als de kaft van een boek dat doet. Door van je voortuin ook iets moois te maken kun je dat idee beïnvloeden. Hoe je een keurig ingerichte voortuin creëert met sierbestrating en de nodige bloemen en planten lees je hier.  Bij blitzzwonen hoort natuurlijk ook een mooie voor- en achtertuin. Deze zomer is het ideale moment voor een tuin met mooie sierbestrating en mooie bloemen.

Sierbestrating kiezen

Het uitkiezen van de juiste sierbestrating is iets dat je niet zomaar even doet. Je moet er wel  goed over nadenken. Mooie tegels van beton als sierbestrating kunnen in de tuin van de buren mooier staan dan in dat van jou. Bedenk voordat je een keuze maakt tussen de verschillende soorten sierbestrating eerst voor welke look je wilt gaan. Denk hierbij aan: een moderne, klassieke of misschien zelfs mediterrane look. Het ligt er maar net aan wat jij mooi vindt en wat er bij je huis past. Als je weet welk soort thema sierbestrating het moet worden is het maken van een keuze iets makkelijker. Vervolgens kun je verder gaan met het planten van eventuele bloemen, planten of bijvoorbeeld een boompje.

Na sierbestrating is het tijd voor planten

Ben je iemand met groene vingers dan is dit misschien wel het leukste deel. In een tuin hoort namelijk ook groen. De ene tuin zal wat meer hebben dan de ander, maar een beetje gras en of wat planten zijn onmisbaar. Ben je niet echt fan van planten dan kun je uiteraard ook gaan voor kleurrijke bloemen. Als er maar iets van leven in je tuin te vinden is, is het eigenlijk altijd goed. Het straalt een soort rust uit én het maakt je tuin mooier. Vooral aan de rand van de tegel staat een mooie rij met bloemen prachtig.sierbestrating

De grenzen van je tuin

Er zijn verschillende manieren om de uiteinden van je voortuin duidelijk aan te geven. Je zou dit bijvoorbeeld kunnen doen door een lage heg te laten aanleggen. Ook door een hek dat past bij de sierbestrating kun je jouw tuin afsluiten. Het ligt helemaal aan wat je zelf mooi vindt. Je kunt namelijk ook gewoon met een lage rand stenen een soort grens van je tuin aangeven. Weet jij al welk soort sierbestrating er in jouw tuin zal komen? Je hebt in ieder geval wat ideeën kunnen opdoen!