Sendra laarzen matchen met je hippe interieur

Sendra laarzen matchen met je hippe interieur

30 december 2018 0 Door Bliss

Laatst was ik met een vriendin aan het kletsen over mijn huis. Ik verander vaak van interieur. Dat is iets waar ik erg veel voldoening uit haal. Een leuk en net huis zegt iets over je persoonlijkheid. Maar het aanpassen van je huis hoort ook bij je gevoel. In de lente en zomer geef ik veel ruimte voor zonlicht en planten. In de herfst en winter zal ik meer donkere, gezellige hoekjes maken met veel kaarsen. Niet alleen de seizoenen beïnvloeden de inrichting van mijn interieur. Ook mijn humeur bepaald hoe mijn huis er uit ziet. Dit betekent niet dat ik elke dag het huis aan het aanpassen ben aan mijn gevoel. Ik bedoel meer tijdelijke ‘moods’ waar je doorheen kan gaan als persoon! Zo houd iedereen altijd wel een tijdje van een specifieke trend, terwijl dat na een paar maanden weer overwaait. Toen ik met die vriendin aan het kletsen was had ik net een tijdje de Western-vibe. Het ruige van het wilde westen is echt iets wat ik tof vind! Ik zou alleen nooit mijn huis altijd in deze stijl doen. Ik houd meer van subtiele hints en een knipoog naar deze specifiek stijl. Maar waar haalde ik nou de inspiratie vandaan vroeg mijn vriendin.

Sendra laarzen als inspiratiebron

De laarzen van het merk Sendra zijn laarzen die ik graag draag, omdat ze deze Western-vibe uitstralen. Mijn recente interieur-aanpassing had ik dan ook bedacht toen ik een nieuw paar laarzen had gekocht. De Western-vibe is iets wat ik altijd al leuk heb gevonden, maar de laatste tijd had ik steeds meer de drang om dit meer uit te dragen. Vandaar de aankoop van de nieuwe Sendra laarzen! De laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Ik vind zelf de echte cowboy-geïnspireerde laarzen het vetst! Een van de Sendra laarzen die ik heb zijn rood met een soort vlam patroon erop. Deze had ik als laatste gekocht. Deze Sendra laarzen vind ik zo tof dat dat me de doorslag gaf om de vibe ook door te voeren in mijn interieur!

Hoe combineer je zelf Sendra laarzen met interieur?

Ik heb wat typische wilde westen items in huis gehaald, zoals een koeienhuid, houten tonnen en een nep bizon-hoofd skelet. Deze items zijn opvallend, maar in combinatie met de rest van mijn interieur zijn ze niet te overdreven. Daarom is het belangrijkste advies om het niet te extreem te maken. Bij een vibe is het belangrijk dat het een vibe blijft, het moet niet gaan overheersen over je gewone leven! Een tip voor als je niet teveel geld wil uitgeven aan nieuwe items: zet je Sendra laarzen ergens duidelijk in je interieur in plaats van in de schoenenkast!