Blitz wonen met deze accessoires!

Blitz wonen met deze accessoires!

28 januari 2019 0 Door Bliss

Je thuis is je veilige haven, maar daarbuiten ook een plek waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Dit uit zich door de kleuren paletten die terugkomen, het behang wat je kiest, de stijl van je meubels, enzovoort. Maar een van de belangrijkste dingen die jouw huis een eigen twist geven en die het helemaal blitz maken is natuurlijk de decoratie. Door in deze details stijlen, vormen en kleuren terug te laten komen breng je alles samen op bijzondere manieren óf kun je juist een beetje afwijken van de algemene stijl wat jouw huis echt uniek maakt.

Comfort is key

Wat een huis echt mooi maakt is as het huiselijkheid en gezelligheid uitstraalt. Dat betekent niet dat alles alleen een cozy en comfortabele sfeer hoeft te hebben, maar je kunt er wel voor zorgen dat dat beetje gezelligheid juist in de details terug te laten komen. Je glazen tafel kun je dus gewoon laten staan, maar zet er een leuk beeldje of wat kaarsjes op. Of denk aan bijvoorbeeld een lichtjes snoer waar je bijvoorbeeld foto’s of kaartjes aan kunt hangen. Of een strakke moderne bank die helemaal bij je stijl past, maar met mooie zachte plaids over de leuning gedrapeerd (kijk hiervoor op Ookinhetpaars.nl). Zo straalt het leven uit, maar neemt het niet af van jouw belangrijke items. Ook door middel van kunst kun je veel leven en gezelligheid in een kaal huis brengen. Hierin kun je moderniteit in de kunststijl uitdrukken die bijvoorbeeld bij jouw interieur past, maar door de afbeelding en inhoud van het schilderij zelf toch een zachtere kant laten zien.

Groen, groen en nog eens groen!

Iets anders belangrijks wat stijlvol én gezellig staat is natuurlijk zoveel mogelijk groen. Het is een accessoire en een decoratiestuk waarmee je alle kanten op kunt. Een grote palmboom in de hoek, of juist een plank vol strakke cactussen, het is maar net waar je van houdt. Maar als je het idee hebt dat een plekje nog wat levendigheid mist of wat kaal oogt, is een plant zeker een ideale oplossing. Snel naar het tuincentrum dus, een leuk plantje zoeken en een geschikt potje erbij en je huis voelt meteen een stuk samenhangender! Door de variatie in potjes kun je nog meer spelen met stijlen, kleuren en vormen. Contrast tussen bijvoorbeeld moderne strakke vormen in monochrome kleuren en rondere potjes en vazen in bonte kleuren zorgen voor een samenhangend ogende kamer.