Laten we maar alvast weer voorbereiden op de zomer

Laten we maar alvast weer voorbereiden op de zomer

22 november 2020 0 Door Bliss

Het ziet er naar uit dat het een zeer neerslachtige winter zal worden en blijven. De wereldwijde pandemie die al heel 2020 in zijn greep houdt, is momenteel weer vol in een tweede golf. Om deze reden zijn er momenteel weer veel maatregelen genomen en is er weinig te reizen of te beleven. Tegelijkertijd kunnen we waarschijnlijk geeneens met kerst met de hele familie aan een kerstdiner zitten aangezien we anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden. Ook de wintersport zit er niet in. Dit betekent dat we maar het beste alvast weer kunnen gaan focussen op de komende zomer, wanneer het er hopelijk beter voor zal staan.

De zomer van 2021

Alhoewel we momenteel niet bepaald op een goede situatie in de pandemie zitten, is er wel goede hoop voor de toekomst. De resultaten die momenteel naar buiten worden gebracht betreffende de vaccins zijn zeer veelbelovend. De hoop is dan ook dat in de loop van 2021 wereldwijd iedereen gevaccineerd kan worden en het normale leven weer kan worden hervat. Dit zou betekenen dat landen weer open gaan we gewoon weer op vakantie kunnen. Het is misschien een gokje maar momenteel is het natuurlijk goed mogelijk om de komende zomer een leuke vakantie naar het buitenland te boeken en ervanuit te gaan dat het doorgaat. Op deze manier kun je waarschijnlijk lekker goedkoop op vakantie de volgende zomer.

Een tuin paradijs

Mocht het nu zo zijn dat het de volgende zomer niet mogelijk is op vakantie te gaan, dan zullen kunnen we nog steeds een fijne zomer in onze eigen tuin hebben. Aangezien we de afgelopen zomer veel meer opgesloten hebben gezeten en dus ook veel tijd hebben doorgebracht in onze tuinen, kunnen we het beste maar ervoor zorgen dat de volgende zomer onze tuin nog veel fijner is. Hang bijvoorbeeld een hangmat op in de tuin, zorg voor een goede overkapping en plant veel groen. Op deze manier verander je de tuin toch een beetje in een zomers paradijs. Een strandstoel kan ook al helpen. Een mooi tafelkleed op maat voor op de tuintafel, zodat je ook lekker buiten kunt dineren is geen overbodige luxe.

Festivals

De grote vraag is natuurlijk of de volgende zomer weer festivals georganiseerd zullen worden. Er is goede hoop dat het mogelijk zal zijn alhoewel er hoogstwaarschijnlijk wel corona maatregelen zullen zijn. Als we ons allemaal deze winter en in het voorjaar goed aan de maatregelen houden, dan kunnen we hopelijk volgende zomer weer normaal genieten.