Ik ga op vakantie en ik neem mee

Ik ga op vakantie en ik neem mee

19 april 2021 0 Door Bliss

Met het hemelvaartweekend ga ik een weekendje met de familie op pad. We hebben een leuk huis op Texel gehuurd. Met z’n vijven zitten we een lang weekend in dat huisje. Mijn vader, moeder, broer, zusje en ik. Het was geen makkelijke zoektocht om een goede accommodatie te vinden waar de kinderen zijn eigen slaapplek heeft. Ook wilde mijn moeder graag een hot tub. Dan vallen er heel wat huisjes af. Gelukkig hebben we er een gevonden en staan er leuke activiteiten op het programma

Ik moet nog shoppen

Altijd als ik op vakantie ga, wil ik nieuwe kleding. Dat is een feit. Ik verzin altijd wel een smoes om meer kleding te kopen, dit vindt mijn moeder totaal niet fijn. De kasten raken overvol thuis. Ik ben op zoek naar een damesbroek in een grote maat. Ik kwam een elastische broek dames tegen. Dit zag er heel comfortabel uit. Op vakantie ga je niet alleen activiteiten doen, maar ook relaxen. Voor het slapen wil ik ook comfortabele kleding. Ik kwam een nachthemd dames grote maten tegen. In de kleur roze! Ik was op slag verliefd en bestelde het mandje meteen. Gelukkig is er nog tijd voordat het hemelvaartweekend begint.

Mountainbiken

Op Texel staat er een hele hoop op de planning. Zo gaan we mountainbiken, blokarten, een gidstoer volgen en nog veel meer. Vooral het eiland verkennen. Mijn vader is dol op het spotten van vogels. Ik denk dat als wij hem een verrekijker en een stoeltje geven en wij laten hem ergens zitten, dat we aan het einde van de dag hem daar weer kunnen aantreffen.

Met mountainbiken doet iedereen gezellig mee. Dit is eigenlijk een jaarlijkse traditie. Ik sta erom bekend dat ik continu val en mijn broertje rijdt altijd vijf kilometer vooruit. Mijn zusje zeurt altijd dat haar benen zeer doen en mijn moeder staat alleen maar stil om foto’s te maken. Voor de rest is het altijd een geslaagde activiteit.

Kofferverdeling

Ken je dat? Je moet een koffer met je broer/zus delen? Wij doen dit altijd, omdat er geen vijf koffers in de auto passen en de hond er ook nog bij moet. Ik deel altijd een koffer met mijn broertje, omdat hij nooit zo veel meeneemt. Dit jaar moeten we dus met z’n drieën een koffer delen. Maar dat was niet de bedoeling! Ik heb ontzettend veel kleding die ik wil meenemen. Dit wordt nog een strijd onderling. Gelukkig kan ik op Texel heerlijk bijkomen.