Een zomertje in eigen tuin

Een zomertje in eigen tuin

22 juni 2021 0 Door Bliss

Deze zomer mogen we meer dan de vorige. Het perspectief wordt alleen maar beter en er zijn alweer een hoop dingen geopend. Toch vinden veel mensen het nog te riskant om naar het buitenland te reizen. En dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Dus de meeste Nederlanders zullen ook deze zomer vooral in eigen land doorbrengen. Dan kan je maar beter je tuintje op orde brengen, toch? In deze blog vertel ik je hoe. Lees je mee?

Helemaal klaar voor de zomer

In de winter besteden de meesten geen aandacht aan hun tuin. Terwijl dat eigenlijk wel nodig is! Niet als het vriest natuurlijk maar onkruid groeit, als de temperatuur zacht genoeg is, gewoon door. Misschien heb je er zelfs in de afgelopen lentemaanden niet zoveel aan gedaan. Grote kans dan dat je tuintje een beetje overwoekerd is geraakt. Niemand heeft zin om midden in de rommel te ontspannen. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en de boel recht te trekken voordat de zomer echt daar is.

Wat extra’s in de tuin

Natuurlijk moet je jezelf ook een beetje verwennen. Zo kan je nieuwe bloemen halen voor in de tuin maar misschien ben je deze zomer wel toe aan nieuw meubilair. Bij Hillhout hebben ze prachtige accessoires voor in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan tuinschermen. Die kunnen er heel oncharmant uitzien. Niet als je ze bij Hillhout koopt! En dan hoeft het niet eens de spuigaten uit te lopen qua prijs!

Ontspannen en recreëren

Als je tuintje dan weer helemaal strak is en je kan genieten van je nieuwe tuinhuisje, tuinscherm, of lounge set, dan is het ontspannen geblazen. Iedere dag naar het strand kan ook saai worden en soms wil je er simpelweg niet op uit. Neem dan lekker plaats in je tuintje en geniet van de zon.

Eindelijk weer samen

Als laatste kunnen we deze zomer natuurlijk ook weer een beetje samen zijn met dierbaren. Dat is heel bijzonder en ik denk dat ik voor een groot deel van de mensen spreek als ik zeg dat ik dat ook zeker niet meer voor lief neem. De zomer is het seizoen van vrijheid, warmte en genieten. Tijd dus om die barbecue aan te steken en tot ’s avonds laat te genieten van lekker eten, drinken, de avondzon en natuurlijk elkaar. Of het nu voor een drankje in de tuin is of op het terras, we mogen weer een beetje samenzijn en dat is alles waard.