Voorkom een waterballet met een badwand

Voorkom een waterballet met een badwand

3 december 2018 0 Door Bliss

Een bad in huis is voor vele stiekem toch wel droom. Niks fijner om na een lange dag even te relaxen of om tijdens de koude winteravonden even een uurtje op te warm. Helaas bieden echter maar weinig badkamers de ruimte voor een bad en douche. En geen douche in je badkamer is ook niet zo handig. Een bad/douchecombinatie is hiervoor de perfecte oplossing maar hoe zorg je ervoor dat je badkamer niet eindig in een waterballet als je hebt gedoucht in de badkuip? Een badwand is hiervoor de ideale oplossing en ik vertel je graag meer hierover.

 

Wat is een badwand

Een badwand is een wand die aan je bad wordt gemonteerd. Door de wand creƫer je van je bad ook een douche en kun je dus genieten van beiden. Een bad voor als je even een relax momentje nodig heb of een douche voor de snellere ochtenden. De badwand zorgt ervoor dat het water niet alle kanten op gaat als je staand staat te douche en voorkomt dus dat je eindigt met een waterballet.

 

Een badwand voor elke badkamer

Er zijn inmiddels zoveel soorten baden op de markt dat consumenten vaak bang zijn dat er voor hun bad geen badwand beschikbaar is en daarom maar genoegen nemen met een douchegordijn. Dit is echter nergens voor nodig want er zijn tegenwoordig badwanden voor bijna elk soort bad. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een wand voor een ligbad, een hoekbad, een zitbad, een vrijstaand bad, een bubbelbad, etc. Voor elke bad in elke vorm is er wel een badwand op de markt te vinden

 

Soorten badwanden

Natuurlijk zijn de badwanden naast de verschillende vormen ook nog verkrijgbaar in verschillende maten, materialen, kleuren, ontwerpen, etc. De wanden zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende hoogtes (minimaal 140 centimeter hoog) en breedtes van 70 tot 120 cm. Ook kan er worden gekozen voor een inklapbaar of draaibaar model. Voor elke badkamer een bijpassende badwand.

 

Voordelen van deze wanden

Ik heb ze al even genoemd maar ik zal de voordelen die deze wand biedt nog even een keer in het kort opsommen. Een badwand voorkomt dat uw badkamer een waterballet wordt tijdens het douche in het bad. Daarnaast geeft deze wand je wel de gelegenheid om een bad te hebben in je badkamer. De wand maakt van het bad een bad/douche combinatie. De wand is daarnaast in verschillende soorten en maten te verkrijgen waardoor er voor bijna iedere badkamer wel een geschikte badwand te vinden is.