Badkamerspiegels die helemaal blitz zijn

Badkamerspiegels die helemaal blitz zijn

11 juli 2018 0 Door Bliss

Je badkamer moet passen bij de inrichting van de rest je huis. En omdat je op deze blog bent, lijkt het me dat je net als ik houd van design en blitz. Het straalt gewoon een bepaalde status uit. Bij het kiezen van een badkamerspiegel ben ik best wel even bezig geweest met uitpluizen wat er allemaal was. Ook had ik geen idee wat ik moest kiezen. In deze blog heb ik het onderzoek dat ik heb gedaan even voor je op een rijtje gezet. Nu is het voor jou makkelijker om te kiezen uit de soorten badkamerspiegels die er zijn.

Vierkante badkamerspiegels met of zonder lampje

Het is blitz als je badkamerspiegel een licht er in ingebouwd heeft. Dat kan op meerdere manieren: een licht achter en rondom de spiegel, of een licht een beetje hoog in de spiegel geplaatst als een soort rand. Ook zie je twee lichtbalken aan de zijkant geplaatst wel eens. Als de spiegel vierkant is met zo’n licht erin, dan ziet dat er prachtig uit. Je hele badkamer wordt design. Je hebt natuurlijk ook vierkante badkamerspiegels zonder lampje, en dat is handig als je al veel licht hebt in je badkamer. Ook zal een spiegel zonder licht een stuk minder wegnemen uit je portemonnee. Het licht in zo’n spiegel is altijd LED verlichting.

Ronde badkamerspiegels met of zonder lampje

Een ronde badkamerspiegel geeft een wat klassiekere uitstraling dan een vierkante. Je hebt echter ook hypermoderne ronde badkamerspiegels, ook met LED verlichting. De verlichting kan ook weer er achter zitten of aan de zijkant of in de bovenkant. Weet overigens dat als je je make up in de spiegel weel doen, het licht het beste van zo veel mogelijk kanten kan komen. Dan wordt je hele gezicht verlicht en zie je precies wat je doet.

Anti condens verwarming en andere features

De beste eigenschap vind ik persoonlijk de anti condens verwarming. Alleen is dat best een dure grap. Ik houd zelf namelijk van stomige douches, en de spiegel blijft voor mij zichtbaar. Ik kan dus heerlijk lang douchen met lekker veel stoom, en daarna gelijk mijn gezicht doen in de spiegel. Geen gedoe met de hele badkamer lang laten luchten en niks kunnen zien. Je kunt trouwens ook badkamerspiegels nemen met houten rand, die heb ik ook gezien. Combineer je mooie verlichte badkamerspiegel inclusief anti condens met een hangend toilet en je badkamer is nog nooit zo blitz geweest.